Számítógép-karbantartás, rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól! Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.

Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatási csomagunkat és nem kell többé aggódnia eszközei megbízható működése vagy adatai biztonsága miatt!

Jognyilatkozat

A honlapon megjelenített információkat a VEGAcom Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A honlapon elérhető adatok, információk és egyéb anyagok a VEGAcom Kft. kifejezett előzetes hozzájárulása nélkül a jelen honlap céljától eltérően nem felhasználhatóak, nem másolhatóak, nem terjeszthetőek és nem tehetők közzé. Ezen anyagok felhasználása esetén az anyagok forrásaként a VEGAcom Kft. honlapját minden esetben meg kell jelölni.

A VEGAcom Kft. ezúton hozzájárulását adja ezen honlaphoz történő bármilyen kapcsolás (link) létrehozásához. A kapcsolás létrehozásához adott jelen hozzájárulás esetében is tilos a honlap bármely tartalmi elemének beépítése más honlapba (framing, illetve embedded link), illetőleg a kapcsolást csak a http://www.vegacom.hu című honlap nyitóoldalához lehet létrehozni.

A VEGAcom Kft. hozzájárul ahhoz, hogy a honlap látogatója, felhasználója az információkat számítógépén tárolja, illetve ezen információkat kinyomtassa.

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.