Miért bérel sokkal nagyobb tárhelyet, ha az amúgy nincs is kihasználva?


Válasszon előre kialakított csomagjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

Rendszerfelügyelet

Teljeskörű szolgáltatást biztosítunk a tervezéstől a megvalósításon át az üzemeltetésig. Folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink rendszereinek működését, a felmerülő hibákat gyorsan és hatékonyan kezeljük. Szakértelmünkkel és előrelátásunkkal biztosítjuk a rendszerek maximális kiszámíthatóságát és ezzel ügyfeleink nyugalmát. Levesszük az Ön válláról az informatikai rendszer felügyeletének komplex feladatát, hogy Ön üzleti tevékenységére összpontosíthasson.

Bővebben...

Helyszíni számítógépjavítás és -bővítés, akár az Ön otthonában is

Manapság nagyon sok háztartásban található már számítógép asztali vagy hordozható (notebook) változatban - vagy akár mindekettőben is. Egy otthoni számítógép esetén váratlanul fellépő hiba is sok bosszúságot okoz, és akár fontos adatok elvesztésével is járhat. A meghibásodás akár jövedelemkiesést is okozhat, akárcsak egy vállalati számítógép esetében.
Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.

Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát, keressen minket!

Bővebben...

Hálózatépítés

Cégünk vállalja, hogy tudása és tapasztalatai felhasználásával megtervezze és kivitelezze a vállalkozását megfelelően kiszolgáló és támogató informatikai hálózatotIngyenes igényfelméréssel és szaktanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

A strukturált kábelezés alkamazásával lehetővé válik olyan komplex, integrált kommunikációs hálózatok (számítógép, telefon, fax) költséghatékony, lényegesen kisebb költséggel történő megvalósítása, mely manapság elengedhetetlen feltétele az informatikai rendszerek megbízható és hatékony működésének.

A vezeték nélküli, rádiós hálózat (WiFi) a már meglévő bármilyen egyszerű vezetékes hálózat szerves részévé válik. A megfelelően megtervezett rendszer biztosítja a kábelezési és bontási munkák nélküli, utólagosan is könnyen és gyorsan kiépíthető teljesértékű hálózati és internet elérhetőséget irodájában vagy otthonában.

Bővebben...

Lotus Notes rendszerfelügyelet és alkalmazásfejlesztés

A Lotus Notes a világ első és legelterjedtebb munkacsoport szoftvere. Ezt az angol kifejezéssel "groupware"-nek nevezett kategóriát a Notes teremtette meg, és ezzel új fejezetet nyitott a szoftverpiac történetében. Felhasználói között számos világcég található, akik minden üzleti információt a Notes-on keresztül juttatnak el kirendeltségeikhez.

A Lotus Notes magja a dokumentációs adatbáziskezelő és a hozzá tervezett fejlesztő környezet, valamint az integrált levelezési rendszer. Segítségével olyan iratkezelő rendszert hozhat létre, amely pontosan illeszkedik az Ön elvárásaihoz. Bármilyen üzleti vagy irodai folyamatot leképezhet egy Notes alkalmazással. S ahogy az Ön igényei változnak, úgy módosíthatók a Notes alkalmazások is - fantasztikusan gyorsan és egyszerűen.

Bővebben...

Domain, e-mail, tárhely szolgáltatások

Budapesti szerverközpontban elhelyezett saját tulajdonban lévő és általunk felügyelt szeverünkön biztosítjuk ügyfeleink számára a megbízható, a nap 24 órájában rendelkezésre álló e-mail és tárhely szolgáltatásainkat.

Tekintse meg csomag-ajánlatainkat vagy egyedi igény esetén kérjen egyedi ajánlatot.

Bővebben...

Honlapfejlesztés és honlapkarbantartás

Még nincs saját honlapja, vagy meglévő honlapjának szeretne más arculatot?
Vállaljuk már kidolgozott koncepció vagy általunk elkészített arculatterv megvalósítását.

Már van saját honlapja?
Egy honlap esetében fontos a naprakészség, hogy a látogatóknak legyen miért visszatérniük!
Vállaljuk honlapok tartalmi karbantartását, folyamatos aktualizálását. Előre meghatározott rendszerességgel vagy alkalmanként.

Honlapkészítés sablonok alapján.
Tallózzon a sablongyűjteményből, válassza ki az Önnek tetsző arculatot. Mi pedig rövid határidőn belül megvalósítjuk honlapját a kiválasztott arculat alapján!

Tekintsen meg néhányat eddigi munkáinkból.

Bővebben...

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.