Manapság nagyon sok háztartásban található már számítógép asztali vagy hordozható (notebook) változatban - vagy akár mindekettőben is. Egy otthoni számítógép esetén váratlanul fellépő hiba is sok bosszúságot okoz, és akár fontos adatok elvesztésével is járhat. A meghibásodás akár jövedelemkiesést is okozhat, akárcsak egy vállalati számítógép esetében.

Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát, keressen minket!

Lotus Notes rendszerfelügyelet és alkalmazásfejlesztés

A Lotus Notes a világ első és legelterjedtebb munkacsoport szoftvere. Ezt az angol kifejezéssel "groupware"-nek nevezett kategóriát a Notes teremtette meg, és ezzel új fejezetet nyitott a szoftverpiac történetében. Felhasználói között számos világcég található, akik minden üzleti információt a Notes-on keresztül juttatnak el kirendeltségeikhez.

A Lotus Notes magja a dokumentációs adatbáziskezelő és a hozzá tervezett fejlesztő környezet, valamint az integrált levelezési rendszer. Segítségével olyan iratkezelő rendszert hozhat létre, amely pontosan illeszkedik az Ön elvárásaihoz. Bármilyen üzleti vagy irodai folyamatot leképezhet egy Notes alkalmazással. S ahogy az Ön igényei változnak, úgy módosíthatók a Notes alkalmazások is - fantasztikusan gyorsan és egyszerűen.

Bővebben...

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.