Miért bérel sokkal nagyobb tárhelyet, ha az amúgy nincs is kihasználva?


Válasszon előre kialakított csomagjaink közül, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

Hálózatépítés

Cégünk vállalja, hogy tudása és tapasztalatai felhasználásával megtervezze és kivitelezze a vállalkozását megfelelően kiszolgáló és támogató informatikai hálózatotIngyenes igényfelméréssel és szaktanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

A strukturált kábelezés alkamazásával lehetővé válik olyan komplex, integrált kommunikációs hálózatok (számítógép, telefon, fax) költséghatékony, lényegesen kisebb költséggel történő megvalósítása, mely manapság elengedhetetlen feltétele az informatikai rendszerek megbízható és hatékony működésének.

A vezeték nélküli, rádiós hálózat (WiFi) a már meglévő bármilyen egyszerű vezetékes hálózat szerves részévé válik. A megfelelően megtervezett rendszer biztosítja a kábelezési és bontási munkák nélküli, utólagosan is könnyen és gyorsan kiépíthető teljesértékű hálózati és internet elérhetőséget irodájában vagy otthonában.

 

Minden vállalkozás, szervezet számára manapság elengedhetetlenül fontos valamilyen szintű informatikai rendszer létrehozása, üzemeltetése. Legalapvetőbb informatikai szükségletként elegendő csak a telefon és fax kommunikáció lehetőségére gondolnunk. Legtöbb helyen természetesen mindez kiegészül a számítástechnikai feltételek megteremtésével is. Az ilyen rendszerelemek lehetnek egymástól teljesen függetlenek, vagy akár egymással kölcsönös viszonyban állóak is. A korszerű informatikai rendszerekben a számítógépeket olyan nagysebességű, integrált szolgáltatású kommunikációs infrastruktúra kapcsolja össze, amely képes a több ezer felhasználós telefon rendszereket, számítógép rendszereket és a valós idejű alkalmazásokat (hang, videó) is kiszolgálni.

A strukturált kábelrendszer olyan alapját adja egy korszerű informatikai rendszernek, mely lehetővé teszi a megbízható, akár nagy adatforgalmú kommunikációt - s mindezt olyan fokú rugalmasság mellett, amely biztosítja a rendszer könnyű és gyors mind mennyiségi, mind minőségi átalakítását, bővítését.
Strukturált hálózat esetén szabadon változtathatjuk a rendszer elemeinek funkcióját az éppen aktuális feladatok szerint. A rendszer megtervezésekor és kiépítésekor elegendő csak számbavennünk a lehetséges funkciók számát, s a csatlakozási pontokat aszerint kiépíteni. De a ténylegesen alkalmazott funkciót lehetőségünk van később is eldönteni, vagy akár a korábbi döntésünket a kiépítés után is szabadon megváltoztatni.

Amennyiben akár a strukturált vagy rádiós hálózatokkal, akár az általunk biztosított szolgáltatásokkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Igény esetén ingyenes igényfelméréssel és szaktanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére.Díjmentesen megtervezzük számítógépes és telefonos hálózatát, amennyiben annak kivitelezésével cégünket bízza meg!

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.