Manapság nagyon sok háztartásban található már számítógép asztali vagy hordozható (notebook) változatban - vagy akár mindekettőben is. Egy otthoni számítógép esetén váratlanul fellépő hiba is sok bosszúságot okoz, és akár fontos adatok elvesztésével is járhat. A meghibásodás akár jövedelemkiesést is okozhat, akárcsak egy vállalati számítógép esetében.

Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát, keressen minket!

Az alábbiakban csoportosítva megtalálja a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azok válaszait, megoldásait. Amennyiben olyan kérdése van, melyet az alábbiakban nem talál meg vagy kérdéséhez, problémájához további segítségre van szüksége, kérjük, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

  • Nyomtatványok

    Itt termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos nyomtatványainkat találja. Megrendeléseihez, meglévő szerződése módosításához kérjük, ezeket használja.

  • Domain, e-mail és tárhely szolgáltatások

    Itt az internetes tartalomszolgáltatásainkkal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és azok válaszait, megoldásait találja.

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.