Manapság nagyon sok háztartásban található már számítógép asztali vagy hordozható (notebook) változatban - vagy akár mindekettőben is. Egy otthoni számítógép esetén váratlanul fellépő hiba is sok bosszúságot okoz, és akár fontos adatok elvesztésével is járhat. A meghibásodás akár jövedelemkiesést is okozhat, akárcsak egy vállalati számítógép esetében.

Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát, keressen minket!

Honlap statisztika (WebStat)

Szerverünkön tárolt honlapjának látogatóiról készült statisztikát böngészőn keresztül a http://www.domainnév/STAT internetes címen (pl. www.vegacom.hu/STAT) tekintheti meg.

A statisztikák nem online adatokat mutatnak. Az adatok minden nap többszöri időpontokban kerülnek automatikusan frissítésre. Az utolsó frissítés időpontja minden esetben megtalálható a statisztikai oldalon. Amennyiben egy oldal aktuális statisztikájára kíváncsi, a statisztikai oldalon kezdeményezheti az adatok frissítését - ekkor a szerver néhány másodpercen belül a tényleges állapot szerinti statisztikai adatokat jeleníti meg.

A honlapról készülő statisztikai kimutatás részletesen kitér a honlap látógatóira, a letöltött és megtekintett oldalakra, a használt böngésző kliensekre, illetve azok technikai paramétereire. Mivel a statisztikák az adott honlapon belüli hibákat, téves hivatkozásokat is gyűjtik, hasznos segítséget nyújt az oldalak karbantartói számára is.

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.