Számítógép-karbantartás, rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól! Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.

Válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő szolgáltatási csomagunkat és nem kell többé aggódnia eszközei megbízható működése vagy adatai biztonsága miatt!

Honlap statisztika (WebStat)

Szerverünkön tárolt honlapjának látogatóiról készült statisztikát böngészőn keresztül a http://www.domainnév/STAT internetes címen (pl. www.vegacom.hu/STAT) tekintheti meg.

A statisztikák nem online adatokat mutatnak. Az adatok minden nap többszöri időpontokban kerülnek automatikusan frissítésre. Az utolsó frissítés időpontja minden esetben megtalálható a statisztikai oldalon. Amennyiben egy oldal aktuális statisztikájára kíváncsi, a statisztikai oldalon kezdeményezheti az adatok frissítését - ekkor a szerver néhány másodpercen belül a tényleges állapot szerinti statisztikai adatokat jeleníti meg.

A honlapról készülő statisztikai kimutatás részletesen kitér a honlap látógatóira, a letöltött és megtekintett oldalakra, a használt böngésző kliensekre, illetve azok technikai paramétereire. Mivel a statisztikák az adott honlapon belüli hibákat, téves hivatkozásokat is gyűjtik, hasznos segítséget nyújt az oldalak karbantartói számára is.

Kiemelt ajánlataink:
Ingyenes domain regisztráció!
Regisztráljon most ingyen domain nevet a VEGAcom-nál, s fizessen kevesebbet a fenntartásért!
Akciós tárhely csomag!
5 db e-mail+250Mb tárhely+domain regisztráció csupán nettó 12.000,- forint éves díjért!
Helyszíni számítógépjavítás (PC szervíz), akár az Ön otthonában
Ha szeretné megelőzni a bajt vagy megoldani a felmerült problémát! Feltárjuk a hiba okát és elvégezzük a javítást.
Rendszerfelügyelet már havi 3.500,- forinttól
Telefonos segítségnyújtás, távsegítség vagy helyszíni problémamegoldás, attól függően, mi a leghatékonyabb a probléma megoldásához.